Voor wie - Stichting Xenia's Wish

Ga naar de inhoud
Voor wie

Onze stichting biedt activiteiten aan voor jongeren met de levensbedreigende ziekte kanker. Zowel in de behandelfase van het ziekteproces als in de terminale fase. Doordat wij jongeren een kans bieden met deze activiteiten (o.a. een weekend weg) even uit dit ziekteproces te mogen ontsnappen, draagt dit bij aan het bevorderen van de mentale veerkracht en het doorbreken van het (mogelijk) sociale isolement. Hierdoor staan de jongeren sterker in het ziekteproces, het dagelijks leven en de maatschappij.
Waneer ben je een Wisher?

Je kunt een beroep doen op Stichting Xenia's Wish als je tussen de 18 en 25 jaar oud bent, thuis woont en te maken hebt met een levensbedreigende ziekte, zoals kanker. We begrijpen dat je soms gewoon wilt ontsnappen uit het ziekteproces en tijd wilt doorbrengen met dierbare vrienden. Als dat jouw behoefte is, staan we voor je klaar.

Indien nodig hebben we aangepaste accommodaties beschikbaar, en we kunnen vragen om medische informatie van de betrokken oncologische specialist. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via wishers@stichtingxeniaswish.nl als je twijfelt of jijzelf, of iemand die je wilt aanmelden, in aanmerking komt. We zijn hier om te helpen.
Volg ons
Contact
Stichting Xenia's Wish
Loveren 10
5111 TB Baarle - Nassau
bestuur@stichtingxeniaswish.nl
IBAN: NL86 RABO 0362 5071 98
t.a.v. Stichting Xenia's Wish
Terug naar de inhoud