Vrienden - Stichting Xenia's Wish

Ga naar de inhoud
Vrienden van Xenia's Wish
"Wij zijn er voor vrienden!"

Stichting Xenia's Wish ziet de waarde van vriendschap. Daarom vinden wij het belangrijk dat jongeren met hun vrienden er tussen uit kunnen. Als stichting zijn wij ook altijd op zoek naar meer vrienden. Vrienden van Xenia's Wish geven een jaarlijkse bijdrage aan de stichting en krijgen regelmatig updates over de activiteiten van de stichting.

Wilt u namens een bedrijf vriend van Stichting Xenia's Wish worden? Neem dan contact met ons op!
Met hartelijke dank aan
Familie van Beers                    
Familie Hendrickx                    
Vriend worden
Na invullen van het formulier neem Stichting Xenia's Wish zo snel mogelijk contact met u op.
Penvriend - 10 euro
Kleine vriend - 25 euro
Grote vriend - 50 euro
Boezemvriend - 50+ euro
Bronzen vriend - 50 euro
Zilveren vriend - 100 euro
Gouden vriend - 250 euro
Diamanten vriend - 250+ euro
Stichting Xenia's Wish gaat vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens en neemt passende maatregelen om deze gegevens te beschermen. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw donatie te bevestigen.  Door dit aan te vinken geef je ons toestemming om de incasso uit te voeren.
Voel je ook een bijzondere band met ons? Misschien ken je een jongere die te maken heeft met de gevolgen van kanker of heb je een zoon, dochter, vriend of vriendin die hier mee te maken heeft. Dan zijn we al bijna vrienden. De stichting wil samen met jou nog meer jongeren zich jong laten voelen, en plezier te laten maken met vrienden. Door middel van een jaarlijkse bijdrage ben je al vriend van de stichting.
Vrienden maken het verschil! Voor stichting Xenia’s Wish zijn vrienden heel belangrijk, wij zorgen ervoor dat jongeren die te maken hebben met de gevolgen van kanker met vrienden weg kunnen. Niet alleen deze vrienden zijn belangrijk maar ook alle vrienden van Stichting Xenia’s Wish die deze weekend helpen mogelijk te maken. De vrienden van de stichting zijn mensen en bedrijven die Stichting Xenia’s Wish een warm hart toedragen.

Vragen of meer weten neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Volg ons
Contact
Stichting Xenia's Wish
Loveren 10
5111 TB Baarle - Nassau
bestuur@stichtingxeniaswish.nl
IBAN: NL86 RABO 0362 5071 98
t.a.v. Stichting Xenia's Wish
Terug naar de inhoud