Inschrijven Actie - Stichting Xenia's Wish

Ga naar de inhoud
Steun ons
Voorlopig inschrijven voor 10 Tilburg Miles
d
Met trots willen we u vertellen over onze nieuwe actie op 24 september 2023. We gaan rennen voor Stichting Xenia’s Wish!!
Ook in deze activiteit is de link naar Xenia weer volop aanwezig. Nadat Xenia in 2013 een spoedoperatie kreeg en de diagnose kanker volgde, is zij geheel verlamd geweest. In 2018, in haar stabielere tijd, werd er door de artsen tegen Xenia gezegd dat sporten kon helpen tegen haar vermoeidheid na haar zware herstel.

Xenia wilde samen met haar broer de 10 Miles (16 km) in Tilburg gaan lopen. In juli 2018 zat ze met training op 10-12 km. Een fantastische prestatie natuurlijk. Maar helaas, op dat moment bleek Xenia weer ziek, de kanker was terug. Geen 10 Miles voor haar!
Maarrrr....

Als stichting kwamen me op het idee om alsnog de 10 Miles te gaan lopen, ter nagedachtenis aan Xenia, die dit zo graag wilde. En wat is er dan mooier om dit met zoveel mogelijk mensen te doen uit naam van de stichting?

“Gewoon doen, als we dit willen komen we er wel”
 
Het idee is om met zoveel mogelijk mensen in te schrijven via de stichting. Wij zorgen voor een T-shirt zodat we duidelijk zichtbaar zijn. Ieder loopt er met zijn eigen doel, op zijn eigen niveau en eenieder kan er een sponsorloop van maken, waarbij het bij elkaar gerende geld ten goede komt aan de stichting. Marieke en Lidia gaan de 5km rennen. De broer van Xenia de 10 Miles (16 km). En jij kunt je hierbij aansluiten! Het mooie is dat je vanaf nu al kunt gaan trainen. Net als Xenia deed. En wij gaan voor de finish. De eindstreep van Xenia lag helaas ver voor de start. Laat ons met zoveel mogelijk mensen de run alsnog waarmaken, ter nagedachtenis aan Xenia en ten behoeve van de Stichting.

Geef je op via het voorlopig inschrijfformulier. Zodra er voor ons meer informatie beschikbaar is wordt het een definitieve inschrijving en zullen we de kosten kenbaar maken. De kosten zijn inclusief inschrijfgeld, een wedstrijdshirt en een loopschema.

Meer informatie volgt zo snel mogelijk. Hou deze site in de gaten!
Voorlopig inschrijven


Onze sponsoren
Terug naar de inhoud